Podpora bežeckého závodu

Nadace ČEZ

finančně podpoří letošní ročník Smolnopeckého běžeckého závodu volným terénem částkou 15.000,- Korun. Získané peníze budou použity výhradně na pořízení věcných cen pro vítěze závodu.

Nadaci děkujeme za vyjádřenou podporu!

Přijďte s námi strávit sportovní odpoledne v sobotu 26. 8. 2017. Začátek registrace ve 14:00.

Plán akcí 2017

18. 2. 2017 se koná ve společenském sále našeho obecního úřadu Maškarní bál pro dospělé. K tanci a poslechu nám zahraje muzikant, občerstvení v přilehlé hospůdce. Zábavná tombola. Začátek ve 20:00. Vstupné 100,- Srdečně Vás zveme.

25. 2. 2017 pořádáme ve spolupráci s obcí Smolné Pece Dětský karneval plný soutěží s dětskou diskotékou. Nejlepší masky dostanou věcné ocenění. Začátek v 15:00. Jste srdečně zváni.

11. 3. 2017 se koná 2. ročník turnaje jednotlivců a dvojic ve stolním tenise. Místo - společenský sál obce Smolné Pece. Začátek registrace ve 12:30.  Startovné 50,- Občerstvení možno zakoupit v místním pohostinství.

15. 4. 2017 se uskuteční Velikonoční dílnička pro děti a dospělé. Přijďte s námi oslavit Velikonoce, uplést si pomlázku z vrbového proutí a nazdobit vajíčka. Začátek ve 14:30.

30. 4. 2017 (neděle, 1. 5. pondělí je svátek) se uskuteční před místním obecním úřadem Pálení čarodějnic. Táborák a opékání prvních letošních buřtíků je samozřejmostí. Srdečně jste zváni.

3. 6. v sobotu se uskuteční Dětský den. Téma bude ještě upřesněno. Začátek ve 13:00.

1. 7. 2017 si uděláme Prázdninový táborák, pro děti bude připravena zábavní atrakce. Začátek v 15:00

26. 8. 2017 se uskuteční 3. ročník smolnopeckého závodu volným terénem. Účastníci budou rozděleni do věkových kategorií a vítězové budou odměmněni věcnými cenami. Na závěr si uděláme táborák s poslední prázdninovou opékačkou. Začátek ve 14:00

9. 9. 2017 Spolek pořádá celodenní výlet vlakem na Blatenskou rozhlednu, kde se podíváme i na Vlčí jámy s věčným sněhem. Jídlo a pití s sebou, vhodné oblečení a obuv samozřejmostí. Sraz zájemců před OÚ ve Smolných Pecích v 9:30 (vlak odjíždí ze stanice Nová Role zast. v 10:06). Při velké nepřízni počasí se akce ruší (tzn. přeháňky nás nezastaví ;-)

2. 12. 2017 se uskuteční Mikulášské divadelní představení pro děti. Zahraje nám Divadlo letadlo pohádku Vánočka. Začátek v 15.00 v kulturním sále obecního účřadu. Přijďte prosím před začátkem včas. Srdečně jste zváni! Začátek bude ještě upřesněn.

3. 12 . 2017 je první Adventní neděle. Budeme stavět vánoční strom a společně jej s dětmi nazdobíme. Přijďte s námi oslavit příchod Vánoc.

9. 12. 2017 proběhne předposlední letošní akce a to Adventní dílnička. Přijďte si námi nazdobit adventní věnce a přátelsky posedět u sklenky dobrého vína.

31. 12. 2017 se koná ve společenské sále OÚ Silvestrovksá  zábava. Přijdťe s námi oslavit příchod Nového roku. Začátek ve 20:00. Jídlo a pití s sebou. Ohňostroje jsou vítány.