Podpora bežeckého závodu

Nadace ČEZ

finančně podpoří letošní ročník Smolnopeckého běžeckého závodu volným terénem částkou 15.000,- Korun. Získané peníze budou použity výhradně na pořízení věcných cen pro vítěze závodu.

Nadaci děkujeme za vyjádřenou podporu!

Přijďte s námi strávit sportovní odpoledne v sobotu 26. 8. 2017. Začátek registrace ve 14:00.

Plán akcí 2017

18. 2. 2017 se koná ve společenském sále našeho obecního úřadu Maškarní bál pro dospělé. K tanci a poslechu nám zahraje muzikant, občerstvení v přilehlé hospůdce. Zábavná tombola. Začátek ve 20:00. Vstupné 100,- Srdečně Vás zveme.

25. 2. 2017 pořádáme ve spolupráci s obcí Smolné Pece Dětský karneval plný soutěží s dětskou diskotékou. Nejlepší masky dostanou věcné ocenění. Začátek v 15:00. Jste srdečně zváni.

11. 3. 2017 se koná 2. ročník turnaje jednotlivců a dvojic ve stolním tenise. Místo - společenský sál obce Smolné Pece. Začátek registrace ve 12:30.  Startovné 50,- Občerstvení možno zakoupit v místním pohostinství.

15. 4. 2017 se uskuteční Velikonoční dílnička pro děti a dospělé. Přijďte s námi oslavit Velikonoce, uplést si pomlázku z vrbového proutí a nazdobit vajíčka. Začátek ve 14:30.

30. 4. 2017 (neděle, 1. 5. pondělí je svátek) se uskuteční před místním obecním úřadem Pálení čarodějnic. Táborák a opékání prvních letošních buřtíků je samozřejmostí. Srdečně jste zváni.

3. 6. v sobotu se uskuteční Dětský den. Téma bude ještě upřesněno. Začátek ve 13:00.

1. 7. 2017 si uděláme Prázdninový táborák, pro děti bude připravena zábavní atrakce. Začátek v 15:00

26. 8. 2017 se uskuteční 3. ročník smolnopeckého závodu volným terénem. Účastníci budou rozděleni do věkových kategorií a vítězové budou odměmněni věcnými cenami. Na závěr si uděláme táborák s poslední prázdninovou opékačkou. Začátek ve 14:00

9. 9. 2017 Spolek pořádá celodenní výlet vlakem na Blatenskou rozhlednu, kde se podíváme i na Vlčí jámy s věčným sněhem. Jídlo a pití s sebou, vhodné oblečení a obuv samozřejmostí. Sraz zájemců před OÚ ve Smolných Pecích v 9:30 (vlak odjíždí ze stanice Nová Role zast. v 10:06). Při velké nepřízni počasí se akce ruší (tzn. přeháňky nás nezastaví ;-)

18. 11. 2017 vás zveme na Zabíjačku. Stejně jako u plánovaného vinobraní i toto bude organizačně náročná akce. Čím více pomocníků, tím lepe. Harmonogram bude ještě upřesněn.

2. 12. 2017 se uskuteční Mikulášské divadelní představení pro děti. Zahraje nám Divadlo letadlo pohádku Vánočka. Srdečně jste zváni! Začátek bude ještě upřesněn.

3. 12 . 2017 je první Adventní neděle. Budeme stavět vánoční strom a společně jej s dětmi nazdobíme. Přijďte s námi oslavit příchod Vánoc.

9. 12. 2017 proběhne předposlední letošní akce a to Adventní dílnička. Přijďte si námi nazdobit adventní věnce a přátelsky posedět u sklenky dobrého vína.

31. 12. 2017 se koná ve společenské sále OÚ Silvestrovksá  zábava. Přijdťe s námi oslavit příchod Nového roku. Začátek ve 20:00. Jídlo a pití s sebou. Ohňostroje jsou vítány.