Plán akcí 2018

17. 2. 2018 pořádáme ve spolupráci s obcí Smolné Pece Dětský karneval plný soutěží s dětskou diskotékou. Začátek v 15:00. Jste srdečně zváni.

3. 3. 2018 se koná ve společenském sále našeho obecního úřadu Maškarní bál pro dospělé. K tanci a poslechu nám zahraje muzikant, občerstvení v přilehlé hospůdce. Zábavná tombola. Začátek ve 20:00. Vstupné 100,- Srdečně Vás zveme.

17. 3. 2018 se koná 3. ročník turnaje jednotlivců a dvojic ve stolním tenise. Místo - společenský sál obce Smolné Pece. Začátek registrace ve 12:30.  Startovné 50,- Občerstvení možno zakoupit v místním pohostinství.

31. 3. 2018 (sobota) se uskuteční Velikonoční dílnička pro děti a dospělé. Přijďte s námi oslavit Velikonoce, uplést si pomlázku z vrbového proutí a nazdobit vajíčka. Začátek ve 14:30.

30. 4. 2018 (podndělí; 1. 5. je svátek) se uskuteční před místním obecním úřadem Pálení čarodějnic. Táborák a opékání prvních letošních buřtíků je samozřejmostí. Srdečně jste zváni.

2.6. 2018 (sobota) pořádáme ve spolupráci s obcí Smolné Pece dětský den a zábavní odpoledne s animátorkou, atrakcemi, tetováním, diskotékou a samozřejmě soutěžemi. Večer pokácíme Máj, opečeme buřty a hurá do lesa na stezku odvahy. Srdečně jste zváni!

23. 6. 2018 si uděláme Prázdninový výlet do německého zábavního centra v Plohn. Kapacita 45 osob, přednost mají děti ze Smolných Pecí, které i dostanou vstupenku od obce. Autobus hrazen z prostředků spolku, ostatní účastnící si hradí vstup sami. Odjezd v 9:00 od místního obchodu.

08. 09. 2018 (sobota) se uskuteční již 4. ročník Smolnopeckého závodu volným terénem. Účastníci budou rozděleni do 9 věkových kategorií a vítězové budou odměněni věcnými cenami. Na závěr si uděláme táborák s poslední prázdninovou opékačkou (účastníci závodu mají občerstvení a špekáček zdarma).

Začátek ve 14:00 (registrace), 14:30 začátek závodu, startovné 50,- Kč.

22. 9. 2018 Spolek pořádá Celodenní výlet na lanové centrum Linhart. Jídlo a pití s sebou, vhodné oblečení a obuv samozřejmostí. Sraz zájemců, kteří nepojedou po vlastní ose, je před OÚ ve Smolných Pecích v 8:00. Vlak ze žel. zast. Nová Role vlak. zast. odjíždí v 8:23. Při přesunu na Linhart (Březová u Karlových Varů) se z dolního nádrží v K. Varech využije linka autobusu MHD - tedy mějte připraveny jízdenky popř. drobné pro zakoupení jízdenky u řidiče.

Návrat proběhne též pomocí MHD a vlaku: odjezd z Březové v 15:40 (doma jsme až v 17:34) nebo odjezd z Březové v 17:40 (návrat domů v 18:31).

Listopad 2018 - na některou sobotu či neděli, pokud bude foukat, si připravte draky a zajdeme na Fojtovskou louku předvést své pilotážní umění. Něco pro zahřátí s sebou je podmínkou.

1. 12. 2018 (sobota) se uskuteční předvánoční divadelní představení, tentokrát v podání divadelního souboru Viktora Braunreitera. Zahraje nám tak trochu nevánoční, ale jistě pohádku, Šípková Růženka. Začátek v 15:00. Prosíme o včasný příchod, nechť není vystoupení narušováno!

5. 12. 2018 (středa) svolal čert s Mikulášem asi nevalnou hromadu, jež se uskuteční v sále OÚ od 17:00. Pakliže vaše dítko má k celé záležitosti co říci, nechť je dopraveno v příslušný čas.

8. 12. 2018 se koná ve společenské sále OÚ dílnička s tématem Adventní zdobení. Přijdťe s námi oslavit příchod Vánoc. Začátek ve 14:30.